MotownHead bestaat uit:

3 zangers, een 4-koppige ritmesectie en een 5-koppige blazerssectie.

Lead Zang: Cosmea Panka

Cosmea Panka is een all-round singer en zingt R&B, soul, gospel, jazz en classical. Ze maakte haar professionele debuut in 1996 in the gospel choir van Gordon voor de NCRV. Daarna zong en zingt ze in verschillende formaties zoals the Miracle City Singers gospel group en Breeze, waarmee ze nationale en internationale theaters en festivals aandeed. Een paar highlights: een duet met gospel zanger Edwin Hawkins bekend van de song 'Oh Happy Day" op het Holland Symfonia festival (2007) als ook als lead zangeres van the Soul of Motown II & III. Nu maakt Cosmea ook deel uit van MotownHead.

Lead Zang: Brandon Delagraentiss

Brandon Delagraentiss is geboren en getogen in Houston, Texas. Er wordt gezegd dat hij niet huilend, maar zingend ter wereld kwam, wat hij tot op heden is blijven doen. Hij trad op door heel de V.S. en kwam in 2005 naar Europa op uitnodiging van producer David A. Tobin.  Na in Duitsland te hebben getoured met de Kings of Soul settelt hij zich in Nederland waar hij een van de lead zangerz van MotownHead wordt. Ook maakte Brandon deel uit van de theater show Soul of Motown II en III.

Lead Zang: Eddie Taylor

Eddie Taylor, geboren en getogen in Guyana, is al sinds zijn zestiende levensjaar professioneel zanger. Stond in het voorprogramma van acts als The Mighty Sparrow, Sam & Dave, Ben E. King, King Floyd en daarna op naar Europe, waar hij optrad met formaties als: The Swinging Soul Machine, voorprogramma voor James Brown, The Tramps, The Three Degrees, en Tavares. Hij verzorgde ook achtergrond zang voor animatie films als The Lion King I en II en Ferngully als wel artiesten als Anita Meijer, Willeke Alberti, Lee Towers, BZN, etc. als ook reclames van Bacardi, Killean Bier (Heineken), FBTO en NS. In 1992 deed hij met Fantasyx mee aan het Nationale Songfestival. Eddie maakt deel uit van MotownHead sinds 2007.

Drums: Johnny Lejeune

Johnny begon op vijfjarige leeftijd in een lokale drumband. In de 60's speelde hij in "The Black & White Birds", "The Mustangs" en "The (Blues) Cooperation". In de vroege jaren 70 werd hij de drummer van Nederland's bekendste internationale blues act "Living Blues" uit Den Haag waarmee hij drie hit singles had en hun beste album opnam. Hij toerde door heel Europa inclusief support acts voor Led Zeppelin, Fleetwood Mac, Black Sabbath, Deep Purple etc. Hij trad ook op in televisie shows als Beat Club en Rock Palace in Duitsland. Johnny speelt nu in "De Schikband" en sinds 2003 in MotownHead. Johnny is 'good moods & grooves'!

Bas: Jos Vossen

Jos is een van de originele oprichters van MotownHead begin 1982. Voor MotownHead speelde Jos in meerdere locale bands en trad met de band "The Stupid Faces" illegaal op het allereerste Pink Pop festival inclusief een kook act op het podium. Hij is ook de trotse getuige van de Ike & Tina Turner Revue inclusief de sexy Ikettes in '69 op het Jazz Bilzen festival in Belgium. Het lukte hem zelfs met de Ikettes in de kleedkamer te eindigen! In de jaren 90 was ook lid van 'The Legendary Eddy Ward' rock 'n' roll show. Jos is een ware SOUL-dino!

Gitaar & bandleider: Roger Heijster

Roger, deels autodidact, begon als zevenjarige te drummen op waspoeder dozen van Dixan, veel later studeerde hij gitaar bij Quito Monti in Buenos Aires en uiteindelijk ook een beetje piano. In de jaren 80 drumde hij in lokale funk bands waaronder zijn eigen "Funky Spoon Eleven" en "Fort Knox". Sinds 1992 maakt hij deel uit van MotownHead. In de jaren 90 ontwikkelde hij zijn songwriting en speelde soul, funk, rock ‘n’ roll, reggae, en Braziliaanse muziek in verschillende bands waaronder "Bora Bora", waarmee hij toerde langs world en jazz festivals. Roger zit vol met muziek en soul resulterend in Soul Park Station. Hij gaat voor James Brown, Sly Stone, Miami Soul & Funk, Al Green, Fela Kuti, Hendrix, Stax & Atlantic, Marley en Miles.

Toetsen: Thomas Dessing

Als een echte soul muzikant liggen de roots van Thomas in de kerk. Als trouwe jonge bezoeker van de beatmiss in de Geuzeveld Kerk in Amsterdam zag hij het soul licht in de gospel muziek die tijdens deze diensten werd gespeeld en natuurlijk tevens door "Hair", "Jesus Christ Superstar" en "Godspel". Goed voorbeeld volgend begon hij ook soul te spelen, alleen dan minder sacraal. In de jaren 80 speelde Thomas in "Dr. Pepper" gevolgd door vijf jaren "More Trouble". De muziek werd steeds complexer, de solo's langer en de techniek kreeg een prominente plaats in het geheel; het werd tijd terug te keren naar de roots van gospel en soul: "MotownHead!".

Trompet: Nico Gerarts

Nico is vanaf zijn 7e al helemaal gek van trompetspelen en zingen. Hij speelt trompet in de fanfare (zoals het hoort) en zingt in het kerkkoor. In 1984 trompet Lichte Muziek op het conservatorium Maastricht en Hilversum. Nu ook zijn eerste eigen band: Belushi Memorial Blues Brothers Band (met goedkeuring naamgebruik van Dan Ackroyd zelve!) met als opvolger OUT OF TOWN. In deze band is hij ook een van de zangers. Naast deze bands deed Nico: trompettist bij Willie Schobben, 9 jaar vaste studiomuzikant bij Marlstone Recordings in Maastricht en door de jaren heen bij musicals als Kiss me Kate, Dreigroschenoper, Hair, Cabaret, Tarzan, The Wizz, Beauty & the Beast en Petticoat. En nu ook MotownHead!

Lead Trompet: Hans van Houdt

Lead trompetist Hans "Mr. Blow Finger" van Houdt maakt deel uit van MotownHead sinds 2005. Hij studeerde trompet aan het conservatorium van Arnhem. Eind jaren 80 speelde hij een paar jaar bij de The Boston Tea Party. Hij is ook een van de trompetisten van de Guus Tangelder Big Band. Met deze band speelde hij met een lange lijst nationale en internationale muzikanten zoals Bob Mintzer, Georgie Fame, Erik Vloeimans, Bart van Lier en Deobrah Brown. Sinds 2005 blaast Hans veel soul in en met MotownHead!

Tenor Saxofoon: Niek Ulrich

Sinds eind jaren 70 speelt Niek Ulrich in verschillende bands in Amsterdam, Arnhem en Nijmegen. In deze 30 jaar vond hij zijn weg in jazz, soul, funk, zydeco, latin en tex-mex. In de jaren 80 studeerde hij aan het conservatorium in Hilversum. In 1999 tourde hij met "Flaco Jimenez" door Europa. Saxofoon helden voor Niek zijn: Sonny Rollins, Dexter Gordon, Hank Mobley, King Curtis, Maceo Parker, Gato Barbieri en James Carter. Niek is 'too young to go steady' en maakt deel uit van MotownHead sinds 2005.

Bariton Saxofoon: Harry van de Vorstenbosch

Baritone saxophonist "the Beast" Harry van de Vorstenbosch studeerde aan het conservatorium in Arnhem. In de jaren 80 maakte hij deel uit van "Bik Bent Braam", het bekende jazz orkest van Michiel Braam. Ook maakte hij deel uit van de 'Guus Tangelder Big Band' als wel "The Lip", een blaas quartet met een speciale sound en groove. Tegenwoordig is hij de leider van 'Just Like That', een jazz quartet. Harry maakt deel uit van MotownHead sinds de jaren 80 en geeft de Soul Horns dat extra stukje diepte.

Trombone: Ton Janssen

Ton Janssen, deels autodidact, is actief in de Jazz en Soul scene sinds de jaren 70. Hij speelde in groepen als: "All That Jazz" (met o.a. Michiel Braam), "Jole Blonde", "De Lip", "The Groove", "Mr. R&B and the Soul Shakers", als wel in theater producties zoals "Amai": en "De Driegochenoper". Hij toerde door Duitsland, Zwitserland, Frankrijk, Spanje, Belgie en Egypte inclusief Boulevard of Dreams, De Parade en support acts voor B.B. King in Ahoy. Hij schreef ook arrangementen en muziek voor vele groepen waarvan sommige werden uitgezonden door N.O.S., V.P.R.O. en V.A.R.A. Ton maakt deel uit van MotownHead sinds 1992.